La UBM transforma el Saló Boda en un nou model de fira per adaptar-se als nous temps

Saloboda

L’entitat vol “repensar” el format del saló després de celebrar els 25 anys del certamen. La propera edició es farà a finals de 2019, i no al mes de febrer com era habitual fins ara. També es presentaran canvis d’horari, de localització i de nom

El Saló Boda Mataró i Maresme desapareix tal i com se’l coneixia fins ara. La Unió de Botiguers de Mataró (UBM), organitzadora de la fira, farà un replantejament del certamen pel pròxim any per crear un nou format de fira adaptat als nous temps.

El primer canvi serà la data i, a diferència del que havia passat fins ara, el mes de febrer de 2019 no hi haurà fira de casaments a Mataró. Aquesta es traslladarà al darrer trimestre de l’any i durant els pròxims mesos s’aprofundirà en la resta de canvis que es preveuen.

En aquest sentit, des de la UBM es destaca la necessitat de reflexionar sobre el model de fira i els actuals hàbits de consum, després dels 25 anys del Saló Boda Mataró i Maresme que s’han celebrat aquest 2018. A més del canvi de data, la nova fira també presentarà nous horaris, nova localització, nou concepte i també un nou nom.

El president de la UBM, Jordi Novo, assegura que després de 25 anys “calia repensar la fira dels casaments i celebracions per oferir al públic un producte adaptat a les actuals necessitats de consum, més modern, dinàmic i atractiu” En paraules de Novo, “ens aturem per millorar”.