La UBM presenta l’edició 2018 del barret de palla de Les Santes

Presentacio Barret

El barret es pot aconseguir comprant als comerços associats a la UBM o a la parada que tindrà la UBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera, a partir del 21 de juliol.

Per primera vegada, un comerç es converteix en patrocinador d’aquest complement característic de Les Santes: No+Vello Mataró.

La Unió de Botiguers de Mataró presenta aquest 2018 i per onzè any consecutiu, el barret de palla de Les Santes, patrocinat per primera vegada per un comerç, en aquest cas el centre No+Vello Mataró. En aquesta ocasió, i a només 13 dies de l’inici de la festa major, la UBM ha presentat el nou disseny de la cinta, que aquest 2018 és blanca amb les lletres impreses en color verd llima.

Des de fa més d’una dècada, la UBM facilita als mataronins resguardar-se del sol de justícia del juliol amb els ja típics i esperats barrets de la festa major. Una iniciativa dels establiments de la ciutat ha anat agafant força fins a convertir-se en una peça imprescindible per a viure Les Santes i un dels trets més característics de la festa major de Mataró.

El barret es pot aconseguir comprant als comerços associats a la UBM (a partir del dilluns 16 de juliol) o a la parada que tindrà la UBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera cada tarda, a partir del 21 de juliol.

A més, aquest any s’organitza de nou un concurs d’Instagram amb nova mecànica. Per a participar hi ha temps des del 16 fins al 31 de juliol i només cal entrar als perfils d’instagram de la UBM (@uniobotiguersmataro) i de No+Vello Mataró (@nomasvellomataro), i seguir les intruccions!

El guanyador d’aquest concurs, que també està patrocinat per No+Vello Mataró, podrà gaudir un tractament corporal sencer d’un any de depilació làser valorat en més de 2.500 euros.

Qui ho vulgui podrà penjar la seva foto vivint la Festa Major de la ciutat,  amb l’etiqueta #barretsantes18.

barret_18POST-INSTAGRAMbarret-2018-UBM