Tres dies de compres a preus d’ocasió!

IMG 1345

Els dies 4, 5 i 6 de maig, la Rambla de Mataró acollirà de nou el ja consolidat esdeveniment on s’hi pot comprar de tot a preus molt petits.

FIROCASIÓ, que es porta a terme dues vegades l’any, consta de diversos estands sota carpes per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials. Es tracta d’un esdeveniment que cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de fora durant els tres dies de vendes.

POST_Firocasió primavera 2017

La Unió de Botiguers de Mataró organitza, tal i com ho fa en dues ocasions cada any, una nova edició de la fira comercial FIROCASIÓ amb estands sota carpes on s’hi podrà comprar de tot a preus increïbles.

Seguint la tònica de les darreres edicions, la fira comptarà amb un horari ampli amb la inauguració de la fira el dijous a la tarda a partir de les 17:00h i el funcionament ininterromput durant tota la jornada el divendres i dissabte, de les 10h a les 21h.

Durant aquests tres dies, els estands comercials sota carpes s’instal·laran a mode de recinte firal obert, en format “village” a tota la Rambla de la ciutat.

Els comerços expositors pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i formen part de tot tipus de sectors.

Com és habitual, podrem veure com alguns comerços de La Rambla aprofitaran per vendre i promocionar productes amb una parada just al davant del seu comerç.

Qui passegi per la Rambla, tindrà la possibilitat de trobar productes a preus molt petits que o bé perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè ja no tenen cabuda a les botigues, i això els converteix en veritables gangues.

A la fira s’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina, infantil i intima, calçat, complements de moda, bosses, barrets i serveis, entre d’altres.

POST_Firocasió primavera 2017_EXP