Sorteig taller de cuina MasterXef a la Plaça Gran

Capçalera FB 1200x628px

T’agrada cuinar?

Vols participar al taller de cuina MasterXef de la Plaça Gran amb el teu fill o filla?

Participa al nostre sorteig al Facebook (fins al 19 de març), és molt fàcil! 

1. Entra a la pàgina de Facebook de la UBM: www.facebook.com/ubmataro
1. Comenta el post del Facebook mencionant un comerç de Mataró on fas les teves compres, i entraràs al sorteig d’una plaça pel taller de cuina!
2. Segueix-nos al Facebook de la UBM per estar al dia de les novetats i activitats que organitzem.
3. Comparteix el post amb les teves amistats perquè puguin participar!

El proper dilluns 20 de març, publicarem el nom dels 30 guanyadors/es que obtindran una plaça pel taller de cuina!

Els guanyadors hauran de confirmar abans del 22 de març, sinó s’adjudicarà la plaça als suplents.

 

BASES DEL SORTEIG: 
La participació en la promoció implica la plena acceptació de les bases.

ENTITAT ORGANITZADORA:
El sorteig “MasterXef a la Plaça Gran” és una acció promocional de UNIÓ DE BOTIGUERS DE MATARÓ (C. Herrera, 70, planta 1, mòdul 1. 08301 – MATARÓ) amb NIF: G-62439849.(en endavant, “UBM”).

PERÍODE DE DURADA DEL CONCURS:
El període per participar començarà el dimarts 7 de març i finalitzarà el diumenge 19 de març del 2017 a les 23:59h (ambdós inclosos).

MECÀNICA DEL CONCURS:
– Els usuaris poden participar a través de la pàgina de facebook de la UBM (www.facebook.com/ubmataro).
– Per entrar al sorteig, hauran de fer un comentari al post del sorteig, mencionant el nom d’un comerç de la ciutat de Mataró on facin les seves compres.

PREMI:
– 30 places a l’activitat “MasterXef a la Plaça Gran – Taller de Cuina per a pares i fills” que tindrà lloc el dissabte 25 de març 2017 al matí (dues sessions: de 10.30 a 12h i de 12 a 13.30h).

– La plaça dóna dret a la participació de 2 persones al taller: l’adult guanyador del sorteig i un nen/a (fill o filla, nebot/da, nét/a…)

FUNCIONAMENT DEL SORTEIG:
– El sorteig es realitzarà el dilluns 20 de març al matí, i els guanyadors s’anunciaran i notificaran el mateix dia.
– S’escolliran els 30 guanyadors, entre tots els participants que hagin realitzat un comentari al post del sorteig. També s’escolliran 30 suplents.

NOTIFICACIÓ ALS GUANYADORS DEL SORTEIG:
– Es notificarà a través d’un comentari i/o resposta al mateix post del sorteig, comunicant el premi i la informació necessària per posar-se en contacte amb l’organització.
– Els noms dels guanyadors es publicaran a la web i xarxes socials de la UBM el dilluns 20 de març 2017.

CONFIRMACIÓ I ACCEPTACIÓ DEL PREMI:
– Els guanyadors hauran de confirmar la plaça abans del dimecres 22 de març, per telèfon 93.796.03.51 – 687.77.46.05 (whatsapp) o mail info@matarocomerc.cat.
– Si algun dels guanyadors renuncia a la seva plaça o no confirma la plaça en el termini indicat, s’assignarà la plaça al següent suplent del sorteig, i es notificarà el dijous 23 de març.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:
Mitjançant l’acceptació de la participació en el sorteig, els guanyadors permeten i consenteixen que les seves dades personals siguin publicades com a guanyadors a la pàgina web de la UBM (www.matarocomerc.cat) així com a les pàgines oficials de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). A més, els participants autoritzen a UBM a publicar els seus noms a la web, Facebook i Instagram, segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. És possible exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació posant-se en contacte amb l’entitat.
Així mateix, els guanyadors accepten que se’ls efectuïn fotografies durant el dia que es gaudeixi del premi i aquestes siguin publicades (sempre que aquesta no sigui al seu torn cedida a tercers i sempre que no s’hagi indicat el contrari a l’organització).

ALTRES:
– Aquesta promoció no està en absolut patrocinada, aprovada, associada o administrada per Facebook.
– Les dades facilitades pels participants, hauran de ser veraces. En cas que aquestes fossin falses, l’organització els pot excloure del concurs o retirar-li el premi i assignar-lo a un suplent.
– L’organització es reserva el dret d’excloure la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis en relació al concurs.
– L’organització es reserva el dret de modificar o ampliar les bases, en la mesura que no perjudiqui els drets dels participants.
– L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
– Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases, conflicte o circumstància no prevista, prevaldrà el criteri de l’organització.
– La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, i del criteri de les entitats organitzadores pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.