Sorteig taller de cuina MasterXef a la Plaça Gran

POST Masterxef 2019

T’agrada cuinar? Vols participar al taller de cuina MasterXef de la Plaça Gran amb el teu fill/a?

Participa al nostre sorteig a l’Instagram (fins al 24 de març), és molt fàcil! 

1.Entra a la pàgina d’Instagram de la UBM: www.instagram.com/uniobotiguersmataro/
2. Fes Like i comenta el post d’Instagram mencionant/etiquetant a tres amics/es.
3. Segueix-nos a l’Instagram de la UBM per estar al dia de les novetats i activitats que organitzem.

…i entraràs al sorteig d’una plaça pel taller de cuina!

El proper dilluns 25 de març, publicarem el nom dels 30 guanyadors/es que obtindran una plaça pel taller de cuina!

Els guanyadors hauran de confirmar abans del dimecres 27 de març, sinó s’adjudicarà la plaça als suplents.

Acte emmarcat dins de 3a edició de la Setmana del Comerç, organitzat per CCAM i Generalitat de Catalunya.

BASES DEL SORTEIG: 
La participació en la promoció implica la plena acceptació de les bases.

ENTITAT ORGANITZADORA:
El sorteig “MasterXef a la Plaça Gran” és una acció promocional de UNIÓ DE BOTIGUERS DE MATARÓ (C. Herrera, 70, planta 1, mòdul 1. 08301 – MATARÓ) amb NIF: G-62439849.(en endavant, “UBM”).

PERÍODE DE DURADA DEL CONCURS:
El període per participar començarà el dimecres 6 de març  i finalitzarà el diumenge 24 de març del 2019 a les 23:59h (ambdós inclosos).

MECÀNICA DEL CONCURS:
– Els usuaris poden participar a través de la pàgina d’instagram de la UBM (www.instagram.com/uniobotiguersmataro/).
– Per entrar al sorteig, hauran de mencionar o etiquetar al post del sorteig a tres amics/es.

PREMI:
– 30 places a l’activitat “MasterXef a la Plaça Gran – Taller de Cuina per a pares i fills” que tindrà lloc el dissabte 30 de març 2019 al matí (dues sessions: de 10.30 a 12h i de 12 a 13.30h).

– La plaça dóna dret a la participació de 2 persones al taller: l’adult guanyador del sorteig i un nen/a (fill o filla, nebot/da, nét/a…)

FUNCIONAMENT DEL SORTEIG:
– El sorteig es realitzarà el dilluns 25 de març al matí, i els guanyadors s’anunciaran i notificaran el mateix dia. 
– S’escolliran els 30 guanyadors, entre tots els participants que hagin etiquetat o mencionat tres amics al post del sorteig i hagin seguit la pàgina d’Instagram de la Unió de Botiquers de Mataró. També s’escolliran 30 suplents.

NOTIFICACIÓ ALS GUANYADORS DEL SORTEIG:
– Es notificarà a través d’un comentari i/o resposta al mateix post del sorteig, comunicant el premi i la informació necessària per posar-se en contacte amb l’organització.
– Els noms dels guanyadors es publicaran a la web i xarxes socials de la UBM el dilluns 25 de març de 2019.

CONFIRMACIÓ I ACCEPTACIÓ DEL PREMI:
– Els guanyadors hauran de confirmar la plaça abans del dimecres 27 de març de 2019, per telèfon 93.796.03.51 – 687.77.46.05 (whatsapp), mail info@matarocomerc.cat i missatge directe (instagram).
– Si algun dels guanyadors renuncia a la seva plaça o no confirma la plaça en el termini indicat, s’assignarà la plaça al següent suplent del sorteig, i es notificarà el dijous 28 de març de 2019.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:
Mitjançant l’acceptació de la participació en el sorteig, els guanyadors permeten i consenteixen que les seves dades personals siguin publicades com a guanyadors a la pàgina web de la UBM (www.matarocomerc.cat) així com a les pàgines oficials de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). A més, els participants autoritzen a UBM a publicar els seus noms a la web, Facebook i Instagram, segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. És possible exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació posant-se en contacte amb l’entitat.
Així mateix, els guanyadors accepten que se’ls efectuïn fotografies durant el dia que es gaudeixi del premi i aquestes siguin publicades (sempre que aquesta no sigui al seu torn cedida a tercers i sempre que no s’hagi indicat el contrari a l’organització).

ALTRES:
– Aquesta promoció no està en absolut patrocinada, aprovada, associada o administrada per Instagram.
– Les dades facilitades pels participants, hauran de ser veraces. En cas que aquestes fossin falses, l’organització els pot excloure del concurs o retirar-li el premi i assignar-lo a un suplent.
– L’organització es reserva el dret d’excloure la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis en relació al concurs.
– L’organització es reserva el dret de modificar o ampliar les bases, en la mesura que no perjudiqui els drets dels participants.
– L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
– Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases, conflicte o circumstància no prevista, prevaldrà el criteri de l’organització.
– La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, i del criteri de les entitats organitzadores pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.