Setmana del Comerç a Catalunya 2017

Image001.jpg@01D2911E.2B6B3BA0

Entre els propers 20 i el 26 de març tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

Una iniciativa de CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

La Setmana del Comerç serà un reconeixement d’aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

En què consistirà la Setmana del Comerç?

Sessió inaugural: La Setmana del Comerç arrencarà el 20 de març a la Llotja de Mar (Pg. d’Isabel II,1), amb la presentació a càrrec de Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, i la descripció de totes les activitats.

Jornades “Comerç increïble”: Aquestes sessions tindran lloc al Mobile World Centre de plaça Catalunya (C/Fontanella, 2), els matins dels dies 21, 22, 23 i 24. L’objectiu és generar una plataforma de reflexió per als temes que interessen a tots sobre comerç, fomentar idees i compartir recursos per enfortir la competitivitat de les empreses de comerç. Estigueu atents a la publicació del programa. Segueix les jornades en Streaming (fent clic aquí).

Activitats de les associacions de comerciants: Les associacions d’arreu del país durant a terme activitats dinamitzadores coincidint amb la Setmana del Comerç. Veure totes les activitats de la Setmana del Comerç (fent clic aquí).

Des de la Unió de Botiguers de Mataró hi participem amb dues activitats:

Concurs d’Aparadors “Paraula de Stone”

AJORNAT a l’1 d’Abril! MasterXEF a la Plaça Gran