“Quants + serem + farem”

Vdc Columna Francina

Estic al món del comerç i com a cotillaire d’ofici des de fa 53 anys, sóc cap d’activitats de la Unió de Botiguers de Mataró i sempre he cregut que quants més serem, més farem. Sincerament, considero que tenim un centre comercial potent i professional, un front marítim excepcional, una xarxa cultural important i estem molt ben comunicats amb el nostre voltant (inclòs Barcelona). Llavors, què ens falta? Creure’ns-ho. Deixar de comparar i deixar de menystenir tot allò que fem bé.

Quan ens reunim a la secció d’activitats, sempre pensem en tot el que pot servir per fer créixer i donar a conèixer el comerç de Mataró, però no ha de ser només això: crec que els socis han de tenir el compromís d’aportar el que creguin necessari per activar la seva activitat comercial. Ho vam fer l’any passat quan Nins ens va proposar fer la Holi Color Party, o enguany amb la Guerra de Coixins de Costa Descans. Ho vam organitzar i va ser un èxit.

Si sumem, podem arribar més lluny. Entre tots podem fer grans campanyes comercials per donar a conèixer què tenim de bo per oferir. Però per això cal una participació conjunta que doni visibilitat, que aquesta visibilitat atragui públic, aquest públic doni vida al comerç i construïm un Mataró comercial potent. Per això cal sumar esforços i idees.

Francina Bigorra
FRANSI
Vocal Junta UBM