Gala lliurament Premis FAGEM 2017

IMG 2769

La X Jornada de l’Empresariat del Maresme organitzada per la FAGEM, es va celebrar el 26 d’octubre al vespre al Restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt.

En aquest context, es va realitzar el lliurament dels Premis FAGEM 2017, entre d’altres, a tres establiments associats de la UBM: 

SERRAS 1919: Premi a la Trajectòria Empresarial el 2017, recollit per Teresa Robert.

Serras1919 és a les portes de celebrar el seu centenari, 100 anys durant els quals 4 generacions s’han succeït tot adaptant el negoci als nous temps, modernitzant l’empresa a les necessitats dels clients de Mataró i el seu entorn amb el que no només s’hi ha implicat des del’àmbit comercial, sinó també en la seva vida cívica potenciant des de l’associacionisme dins la Unió de Botiguers de Mataró el desenvolupament social i urbà. Però això no només son mèrits del passat sinó un compromís de futur envers Mataró i el Maresme.

LA FORMATGERIA: Menció especial al Jove Empresari el 2017, recollit per Roser Vives.

La Roser Vives, creadora de La Formatgeria de Mataró, ve d’una família de comerciants de Mataró de tota la vida. Treballant a la botiga dels seus pares es va començar a aficionar als formatges i va adonar-se que havia de fer molts quilòmetres per anar a buscar els que agradaven a casa seva. Així que va agafar al seu marit i li va dir: I si obrim una formatgeria? Però una formatgeria de debò, eh? I així va començar la seva història. Després de bastants viatges a França i moltes hores de formació van obrir la petita botiga que ara tenen. Només tenien tres coses clares: oferir formatges de màxima qualitat, especialitzar-se perquè el client pogués gaudir del formatge en tot el seu conjunt i que la botiga estigués al centre històric de Mataró.

BEL PERRUQUERIA: Premi a la Dona Empresària el 2017, recollit per Isabel González.

BEL porta més de 50 anys en el món de la perruqueria. Una professió totalment artística, artesana, en definitiva, una autèntica vocació, i saber combinar aquesta professió tan creativa amb el que comporta portar un negoci, no és fàcil. Per combinar aquestes dues facetes cal un equilibri, un bon equip, moltes hores de dedicació i treball i, sobre tot, il·lusió en voler fer les coses molt ben fetes.

Els donem l’enhorabona per la feina ben feta!

X Jornada de l'Empresariat del Maresme (189)_20171104190935Recull el Premi la Sra. Teresa Robert de la mà de Roser Moré.

X Jornada de l'Empresariat del Maresme (191)_20171104191620Miquel Rey, Director General de Negoci d’EURECAT, lliure el Premi a la Roser Vives.

X Jornada de l'Empresariat del Maresme (194)_20171104192403
Alexandra Palau de CQM Clínic Maresme lliura el Premi a Isabel Gonzàlez de Perruqueria Bel.