El Pla d’impuls del centre i el comerç a debat: calen concrecions i inversió

Portada

El president de la Unió de Botiguers de Mataró, Jordi Novo, membres de la junta directiva i molts associats de la UBM, van assistir a la reunió que l’Ajuntament de Mataró va tenir amb comerciants i entitats per presentar el pla d’impuls del centre que ha de revitalitzar el comerç del casc antic. Novo explica que va poder traslladar les peticions que des de l’UBM es fan davant aquest nou projecte: “Calen concrecions, no podem quedar-nos una vegada més en una pluja d’idees, cal tirar les propostes endavant i caldrà prioritzar, perquè tenim necessitats en seguretat, neteja, senyalització, un pla d’aparcaments…”, desgrana.

Per Novo, és important ser “realistes” davant els objectius marcats. Si es vol ser un centre comercial potent a cel obert, primer de tot “cal tenir pressupost” i per això, des de la Unió de Botiguers de Mataró es va demanar que “els partits polítics es posin d’acord, ja que no podem estar depenent sempre del signe del govern que canvia cada legislatura”.

El president de l’entitat també va relatar que per tirar endavant el pla d’impuls caldrà “una dotació econòmica important” i que això ha de ser un projecte de ciutat que impliqui a tothom, no només al govern que estigui de passada. A la reunió amb l’Ajuntament també es va recalcar que cal estudiar bé les fortaleses i debilitats per escollir “què cal fer i què no” pel futur del comerç del centre.

Més informació sobre el Pla d’Impuls al Centre de Mataró (clica aquí).