26/07/2021
NEM crea un faldó en homenatge a les Santes de Mataró

Amb aquesta nova icona, dissenyada per Xavier Martín, president de Negoci Empresa Mataró, es busca fer partícips de la festa major a negocis i empreses locals.

Mataró, 21 de juliol de 2021 — Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presenta aquest dimarts la campanya de Les Santes 2021. L’entitat mataronina posa a disposició d’empreses i negocis locals un faldó de les Santes per penjar a establiments i balcons durant la festa major de Mataró.

Xavier Martín, president de NEM, i autor del disseny, explica que “amb aquest faldó hem volgut fer una oda gràfica a la missa de les Santes, un orgull pels mataronins i mataronines”. En un any tan complicat, on les festes es celebraran en format reduir i condicionades per les restriccions, Martín ha incidit en fer una crida “perquè tothom, empreses i negocis locals inclosos, puguin participar de l’esperit de festa d’aquests dies. Tot i que per la situació actual viurem unes Santes molt acotades, hem volgut donar veu al lema: Nem de Santes! per crear expectativa i donar-nos ànims”.

El faldó mostra una imatge de les dues santes que donen nom a la Festa Major mataronina, Juliana i Semproniana.  Els colors de les figures representen les veus dels feligresos que canten a la missa i el blau-cel de les rajoles, el que defineix Mataró: el mar. El faldó està emmarcat a cada banda per la senyera catalana.

El faldó s’ha distribuït entre tots els associats de NEM i també es pot comprar a la seu de NEM, al carrer Sant Benet, 43. L’acte de presentació de la nova icona de NEM va comptar amb la presència de la regidora adjunta de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Maria José Pérez Carrasco.

Comparteix

Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
21/07
Amb aquesta nova icona, dissenyada per Xavier Martín, president de Negoci Empresa Mataró, es busca fer partícips de la festa major a negocis i empreses locals.
21/05
Més de 90 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura en una nova edició del Museu Obert que tindrà lloc del 14 al 23 de maig.
21/05
Negoci Empresa Mataró (NEM) engega la seva primera acció al carrer després de més de 15 mesos aturades per la pandèmia i organitza la 25a Fira del Dibuix i Pintura de Mataró.
21/01
En vigílies de l’1 de maig i per les compres del Dia de la Mare, els comerços mataronins potencien la franja del migdia

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.