“Mataró s’ho val!”

Vdc Columna Susanna

Els que som de Mataró, ens l’estimem. És el lloc on hem crescut, vivim i on molts de nosaltres treballem. En els últims anys estem veient estupefactes com la nostra ciutat minva. Carrers bruts i foscos a la nit, locals buits, aparcament impossible… I molt trist, però també cert, comerços de sempre i d’altres més nous, que abaixen les persianes, deixant un panorama desolador.

El comerç a peu de carrer és el que dona color i personalitat a una ciutat, és el que fa que els carrers siguin vius! En aquests dies on les grans superfícies i les compres online creixen, el nostre objectiu és diferenciar-nos en el tracte i l’atenció personalitzada als clients. En definitiva, donar el servei i la professionalitat que els nostres compradors no trobaran en aquests grans centres ni a les pàgines d’internet. Mentre grans gegants comercials es gasten fortunes en crear espais atractius per atraure al públic, nosaltres que el tenim l’estem deixant envellir? És broma? La lluita diària per als que obrim cada dia la persiana es fa realment feixuga.

Des de la UBM es treballa per mantenir un comerç actiu, i intentar implicar l’Ajuntament i fer-los veure que això no pot continuar així, que el comerç de Mataró s’està morint! Senyors de l’administració pública! Escoltin: posin més llums als carrers, facin el favor de facilitar aparcaments, pengin flors dels fanals, si cal, però facin alguna cosa! Tenim un emplaçament immillorable: tenim una platja fantàstica, un clima fabulós i estem a 30 km d’una de les ciutats més visitades del món! No podem deixar que aquesta davallada continuï. Des de la UBM es procura fer feina, i molta, però no és suficient. Hem de ser més, hem d’unir esforços i fer rebrotar el nostre comerç. La nostra ciutat s’ho val, Mataró s’ho val!

Susanna Màrquez
LLIBRERIA M. MÀRQUEZ
Secretària UBM