M’agrada Mataró

Vdc Columna Massana

Aquest estiu, amb la tranquil·litat que et dona el temps lliure, he pogut passejar per Mataró, pels seus barris, el seu casc antic.

Entre altres coses he pogut gaudir de la diversa gastronomia que té actualment la nostra ciutat, del seu comerç de barri, dels seu carrers i carrerons, de les seves places plenes de gent de tot arreu, essent conscient sempre de les seves mancances.

És un compromís per tots nosaltres com a mataronines i mataronins, des de les institucions, vetllar per la nostra ciutat.

Cal lluitar per mantenir-la viva, neta, sostenible, i innovadora en tots i cadascun dels barris que la composen, ja que tots ells són valuosos, per fer de Mataró una ciutat plural i competent per a tots els habitants, on tots podem gaudir de les seves botigues, de la seva diversitat cultural, que la fan rica i atractiva, tant pels seus habitants com pel turisme, també important.

Mataró, com a capital del Maresme i gràcies a la seva ubicació que fa que tingui una bona xarxa de comunicació, tant a nivell d’accessos a les autopistes, i carreteres, com a nivell de la xarxa de ferrocarrils i autobusos, té tots els ingredients per ser una ciutat oberta a tothom. Cal que els aprofitem, tots hi sortirem guanyant.

Àngela Rodríguez
Coordinadora Botigues MASSANA
Vocal UBM