Les arrels i el futur del comerç de Mataró

Arrels

Pilar Gonzàlez-Agàpito parla de “Les arrels i el futur del comerç de Mataró” en el marc dels actes de la campanya “Mataró, quina descoberta”

La Unió de Botiguers de Mataró organitza una conferència en el marc dels actes de la 2a onada de comunicació de la campanya “Mataró, quina descoberta”. Es tracta d’una conferència a càrrec de Pilar González-Agápito  per transmetre els valors del comerç de proximitat de la nostra ciutat.

“Les arrels i el futur del comerç de Mataró” és el títol de la conferència que impartirà Pilar Gonzàlez-Agápito en el marc dels actes de  promoció de la ciutat de Mataró, del seu comerç, restauració i activitats.

Els valors que té un comerç és el que fa diferent de la resta. A Mataró hi ha comerços que han sabut transmetre aquests valors de generació en generació, encara que ara, com és propi de l’època en la que vivim, els anomenem de forma diferent.

Si bé ara quan anem a comprar a la botiga “de tota la vida” ens agrada disposar d’un bon assessor que ens doni les pautes per fer una bona elecció, segur que aquest comerç sempre ens ha ajudat a descobrir els trucs de com trobar el millor producte.

La descoberta de comerços que sempre han estat a la ciutat i que poden ajudar-nos a fer la vida més fàcil serà el fil conductor de la xerrada del proper 5 de novembre a la sala d’Actes de la Fundació Iluro.

145

Dia: 5 de novembre de 2015
Hora: Les 20:00h
Lloc: Sala d’Actes de la Fundació Iluro, c/ Sta. Teresa , 61 de Mataró.
Pilar Gonzàlez-Agàpito és l’autora del llibre “Retrats mataronins: 15 vides, 15 oficis”