10/05/2021
Fira de Dibuix i Pintura de Mataró

Negoci Empresa Mataró (NEM) engega la seva primera acció al carrer després de més de 15 mesos aturades per la pandèmia i organitza la 25a Fira del Dibuix i Pintura de Mataró. Dissabte 15 de maig, de 10 del matí a 8 del vespre, la Plaça de l’Ajuntament acollirà un total de 22 artistes que exposaran i vendran les seves obres originals, convertint el centre de la ciutat en una gran galeria d’art.

Després que el 2020 la cita s’anul·lés pel coronavirus, en aquesta edició, que es commemoren els 25 anys des del seu naixement, la fira ha reduït les seves dimensions per poder adaptar-se a les condicions sanitàries actuals d’aforament. Xavier Martin, president de NEM explica que en la seva totalitat “són artistes fidels a la cita i que vindran de tot el territori català amb moltes ganes de mostrar la seva obra després de tants mesos sense poder fer-ho”. La fira està patrocinada per PINMAT, que a més, organitzarà un concurs a les xarxes socials obert a tota la ciutadania i on es podran guanyar lots de productes de belles arts.

Comparteix

Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
novembre 2021
Vols veure les fotografíes del The Street Shopping Night?
octubre 2021
 Ho estàvem esperant! Per la castanyada comprar al comerç de Mataró té premi!
octubre 2021
Mataró organitza una nit de compres, oci i gastronomia per dinamitzar el comerç local
juliol 2021
Amb aquesta nova icona, dissenyada per Xavier Martín, president de Negoci Empresa Mataró, es busca fer partícips de la festa major a negocis i empreses locals.
juliol 2021
Vols veure les fotografíes del Sopar en Blanc?
maig 2021
Més de 90 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura en una nova edició del Museu Obert que tindrà lloc del 14 al 23 de maig.
maig 2021
Negoci Empresa Mataró (NEM) engega la seva primera acció al carrer després de més de 15 mesos aturades per la pandèmia i organitza la 25a Fira del Dibuix i Pintura de Mataró.
gener 2021
En vigílies de l’1 de maig i per les compres del Dia de la Mare, els comerços mataronins potencien la franja del migdia

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://www.nem.cat/politica-de-privacitat/