La UBM, el Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament, junts per encendre els llums de Nadal

Nadal
La Unió de Botiguers de Mataró ha estat l’encarregada de gestionar, des de fa molts anys, els llums de Nadal dels principals carrers del centre de Mataró.
Enguany, l’Ajuntament de Mataró i el Gremi d’Hostaleria s’han unit en la lluita històrica de la Unió de Botiguers de Mataró i, conjuntament, han emès una carta a tots els comerços signada pels presidents de les entitats i el ja ex regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey.
La mesura vol aconseguir que la majoria de comerços de la ciutat que se situen en els carrers amb la il·luminació de Nadal, facin una petita aportació econòmica per a col·laborar en la iniciativa. L’aportació que es demana per sufragar les despeses de corrent i muntatge va d’entre 90 i 150 euros en funció del carrer i els comerços.
Tant l’Unió de Botiguers com el Gremi d’Hostaleria de Mataró, faran l’aportació econòmica que els pertoca segons els seus associats.
Els carrers amb il·luminació seguiran sent els mateixos, localitzats en el centre comercial de la ciutat: La Riera, Plaça de Santa Anna, Rambla de Mataró, Carrer Sant Josep, Carrer Santa Teresa, El Torrent, Plaça de Cuba, Baixada de les Escaletes, Carrer Barcelona i Plaça de la Peixateria.
Els llums s’encendran l’última setmana de novembre o la primera de desembre, data encara per concretar, i es retiraran passat el dia de Reis, el 6 de gener.