La presó no ajudarà a resoldre el conflicte

NEM Logo Anunci2

Després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem, referent al procés contra els líders polítics catalans, Negoci Empresa Mataró (NEM) ens adherim al comunicat emès per PIMEC i també a la declaració del Consell General de Cambres de Catalunya, i manifesta:

– La sentència condemnatòria cap als líders independentistes no ajudarà a la reconciliació ni a la resolució del conflicte polític, de la mateixa manera que no ho ha resolt la presó preventiva. 

– Demanem diàleg, respecte i cooperació en les actuacions de les institucions i partits polítics catalans i espanyols.

– Per a una democràcia saludable és imprescindible en el funcionament de les institucions i l’autogovern de Catalunya.

– En aquests moments d’excepcionalitat, reclamem que és garanteixi l’estabilitat, la cohesió social i el desenvolupament econòmic i empresarial de Catalunya.

– El NEM fa extensiu els serveis d’assessorament als associats que ha habilitat la PIMEC per a la gestió dels conflictes laborals que puguin sorgir arran de les diferents mobilitzacions convocades durant les properes hores i dies. 

· Comunicat PIMEC Post Sentència

· Declaració Institucional Consell General Cambres Catalunya

 

Des de la nostra entitat intentarem mantenir-vos informats de les accions que es puguin produir a la ciutat amb previsió de que afectin directament al comerç i serveis:

· Avui dilluns 14 d’octubre hi haurà una concentració a l’estació de Mataró a les 18:30h i al davant de l’Ajuntament de Mataró a les 20 h.