FLOWSHOP 12 de juliol de 2015

CAPÇALERA FB Flowshop PORT

El diumenge 12 de juliol al matí, al Port de Mataró

Degut a l’èxit de l’edició de juny, torna el FLOWSHOP PORT, a la part alta del Port on els establiments venen a preus de naufragi.

Aquesta nova activitat organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró repeteix en format i lloc per la bona acollida que va tenir en la seva última edició, el mes de juny. Consisteix en la venda de productes dels establiments de la ciutat en un format diferent, a la part alta del Port, el matí de diumenge. 

Una vegada més, la Unió de Botiguers de Mataró, en el seu afany per dinamitzar el comerç de la ciutat, ha tingut bona acollida en les edicions dels  FlOWSHOP, que ara repeteix un mes més. Es tracta d’un espai urbà a l’aire lliure, però molt acollidor que es transforma per donar lloc a un mercat a l’aire lliure.

A la part alta del Port, és l’espai on els comerços de Mataró, entre les 10:00h i les 14:00h del diumenge 12 juliol venguin els seus productes de moda, complements, menjar, serveis…. a preus de naufragi.

A la part alta del Port de Mataró, mes de vint establiments de la ciutat hi tindran un espai on hi podran muntar la seva exposició i es podran trobar productes de moda femenina, masculina, articles de regal, complements de moda, roba per a la llar, joguines, serveis i alimentació, entre d’altres. Els comerços participants pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró.