FIROCASIÓ TARDOR: Tres dies de compres a preus d’ocasió!

Post FIROCASIÓ Tardor 2016

Els dies 3, 4 i 5 de novembre, la Rambla de Mataró acollirà l’esperada fira on es pot comprar de tot a preus “molt petits”.

FIROCASIÓ, que es porta a terme dues vegades l’any, consta de diversos estands sota carpes per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials. Es tracta d’un esdeveniment que cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de fora que s’acosten a Mataró per gaudir d’ofertes durant tres dies.

La Unió de Botiguers de Mataró organitza, tal i com ho fa en dues ocasions cada any, una nova edició de la fira comercial FIROCASIÓ amb estands sota carpes on es podrà comprar de tot a preus increïbles.

La fira comptarà amb un horari ampli: s’inaugurarà el dijous a la tarda a partir de les 17 h i funcionarà ininterrompudament durant tota la jornada del divendres i dissabte, de les 10 h a les 21 h.

Els comerços expositors, que instal·laran estands comercials sota carpes en format “village”, pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i formen part d’una gran varietat de sectors.

Com és habitual, podrem veure com alguns comerços de La Rambla aprofitaran per vendre i promocionar productes amb una parada just al davant del seu comerç.

Qui passegi per la Rambla, tindrà la possibilitat de trobar productes a preus molt petits que o bé perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè ja no tenen cabuda a les botigues, i això els converteix en veritables gangues.

Aquesta edició de FIROCASIÓ compta amb el patrocini de SABA.

post FIROCASIÓ tardor 2016