Tres dies de compres a preus petits, al Firocasió Tardor

15 Firocasio Tardor

Els dies 8, 9 i 10 de novembre, la Rambla de Mataró acollirà de nou el ja consolidat esdeveniment on s’hi pot comprar de tot a preus d’ocasió. 

FIROCASIÓ, que es porta a terme em edicions a la primavera i a la tardor, consta de diversos estands sota carpes per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials. És un esdeveniment que cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de tota la comarca.

La Unió de Botiguers de Mataró organitza, tal i com ho fa en dues ocasions cada any, una nova edició de la fira comercial FIROCASIÓ amb estands sota carpes on es podrà comprar de tot a preus increïbles.

La fira comptarà amb un horari ampli: s’inaugurarà el dijous a la tarda a partir de les 17 h i funcionarà ininterrompudament durant tota la jornada del divendres i dissabte, de les 10 h a les 21 h.

Els comerços expositors, que instal·laran estands comercials sota carpes en format “village”, pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i formen part d’una gran varietat de sectors. A la fira s’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina, infantil i íntima, calçat, complements de moda, bosses, barrets i serveis, entre d’altres.

Com és habitual, podrem veure com alguns comerços de La Rambla aprofitaran per vendre i promocionar productes amb una parada just al davant del seu comerç.

Qui passegi per la Rambla, tindrà la possibilitat de trobar productes “a preus molt petits” que, bé perquè ja estan fora del circuit comercial o perquè ja no tenen cabuda a les botigues, els converteix en veritables gangues.

Aquesta edició de FIROCASIÓ compta amb el patrocini de SABA.

post-FIROCASIO-tardor2018-patrocinis còpiapost-FIROCASIO-tardor2018-EXPOSITORS