Firocasió Primavera, tres dies de compres a preus d’ocasió

Post FIROCASIÓ Primavera 2016

Tres dies de compres a preus d’ocasió: torna una nova edició de FIROCASIÓ PRIMAVERA.

Els dies 5, 6 i 7 de maig, la Rambla de Mataró acollirà de nou el ja consolidat esdeveniment on s’hi pot comprar de tot a preus molt petits.

FIROCASIÓ, que es porta a terme dues vegades l’any, consta de diversos estands sota carpes per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials. Es tracta d’un esdeveniment que cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de fora durant els tres dies de vendes.

La Unió de Botiguers de Mataró organitza, tal i com ho fa en dues ocasions cada any, una nova edició de la fira comercial FIROCASIÓ amb estands sota carpes on s’hi podrà comprar de tot a preus increïbles.

Seguint la tònica de les darreres edicions, la fira comptarà amb un horari ampli amb la inauguració de la fira el dijous a la tarda a partir de les 17:00h i el funcionament ininterromput durant tota la jornada el divendres i dissabte, de les 10h a les 21h.

Durant aquests tres dies, els estands comercials sota carpes s’instal·laran a mode de recinte firal obert, en format “village” a tota la Rambla de la ciutat.

Els comerços expositors pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i formen part de tot tipus de sectors. Com és habitual, podrem veure com alguns comerços de La Rambla aprofitaran per vendre i promocionar productes amb una parada just al davant del seu comerç.

Qui passegi per la Rambla, tindrà la possibilitat de trobar productes a preus molt petits que o bé perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè ja no tenen cabuda a les botigues, i això els converteix en veritables gangues.

A la fira s’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina, infantil i intima, calçat, complements de moda, bosses, barrets, esports i serveis, entre d’altres.

Aquesta edició de FIROCASIÓ compta amb el patrocini de MB Motors.

Post_FIROCASIÓ primavera 2016