La FAGEM reconeix els 40 anys d’associacionisme de la UBM

20181019 002042

Amb el guardó entregat en el transcurs de la XI edició de la Nit de l’Empresariat del Maresme, la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme ha volgut homenatjar la feina de l’entitat per dinamitzar el teixit empresarial urbà de Mataró.

La XI edició de la Nit de l’Empresariat, que organitza anualment la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), ha reconegut els 40 anys d’associacionisme de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM). Amb aquest guardó la FAGEM ha volgut homenatjar la feina de la UBM per dinamitzar el teixit empresarial urbà de Mataró i vetllar per mantenir un model de comerç de ciutat implicat i compromès amb el batec del dia a dia de la seva societat. Durant la nit de la FAGEM també s’ha reconegut la Contribució a l’Associacionisme Empresarial al president de l’Associació de Marxants del Maresme, Martí Ramoneda.

Els socis de la UBM, CEO del Maresme i Francina Bigorra guanyadors en la categoria de Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial i Menció Especial FAGEM a la Dona Empresària.

La presència de la UBM a la Nit de l’Empresariat, però, no es queda aquí i diversos dels seus associats han tingut un protagonisme destacat. CEO del Maresme, el Centre Especial de Treball de la Fundació Maresme s’ha endut el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial i Francina Bigorra, de la cotilleria Fransi, ha guanyat la Menció Especial a la Dona Empresària. Bigorra és la tercera generació d’un negoci familiar especialitzat en la venda i confecció de peces a mida i personalitzades tan en cotilleria, llenceria, com en bany, i que va obrir les seves portes fa 53 anys. A aquest premi també hi optava com a finalista Mercè Rodríguez, de joieria Saterra.

Mercè Rodríguez, de joieria Saterra; Joan Sarrias, de Moldumat; el grup de sabateries Pell Tolrà i el setmanari Caprgròs han estat finalistes en diferents categories

En els altres dos premis de la nit, el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial i la Menció Especial Jove Empresari, la UBM hi ha aportat també tres finalistes. El grup de sabateries Pell Tolrà optava al Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial, juntament amb el setmanari Caprgròs. Es dona la coincidència que tots tres finalistes d’aquest guardó son membres de l’entitat. En la Menció Especial Jove Empresari, Joan Sarrias, de Moldumat, ha quedat finalista.

 

PremisFAGEM_MencioAssociacionismeEmpresarial
Jordi Novo, president de la UBM, amb el premi reconeixement als 40 anys de l’entitat.

PremisFAGEM_DonaEmpresariaFrancisa Bigorra, de Cotilleria Fransi, amb el seu premi.

PremisFAGEM_TrajectoriaEmpresarialCEO del Maresme, s’ha endut el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial