Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

16 Oct 2018 13:45 16:30

 

Primera sessió “Càpsules d’Assessorament en Màrqueting”:

1. BRANDING: COM CREAR UNA MARCA ATRACTIVA

Dimarts 16 d’octubre de 13:45 a 16:30h (inclou dinar pica-pica) – La Rambla, 38 (Mútua General de Catalunya)

– Què és el branding
– Per a què serveix una marca
– Com aplicar el branding al comerç
– Eines de branding
– Exemples de branding al comerç
– Com aplicar el branding al teu negoci

 

Càpsules d’Assessorament en Màrqueting: La Unió de Botiguers de Mataró proposa un cicle de formació de 3 càpsules que giren al voltant del màrqueting per a comerços.

El comerç de Mataró està en un moment clau per a poder superar els reptes de futur que es plantegen. En aquest entorn dinàmic i canviant s’obren grans oportunitats utilitzant les noves tècniques de màrqueting que el mercat actual necessita. Els comerços necessiten estar al dia per tal de connectar amb els clients i crear sinèrgies comercials que permetin millorar el rendiment del petit comerç.

En aquestes formacions aprendrem eines pràctiques i aplicables als comerços de Mataró de diferents sectors per tal que millorin les competències en àmbits de màrqueting, comunicació i xarxes socials. La millora ha de ser individual (de cada comerç) i col·lectiva (Unió de Botiguers) per a poder multiplicar els resultats dels esforços de cada comerç. En aquest assessorament tindran especial rellevància els aspectes motivacionals (individuals i col·lectius) així com els tècnics, que permetran cercar i treballar eines pràctiques de comunicació de forma econòmica i senzilla.

Els objectius:

· Entendre tots els aspectes relacionats amb el màrqueting corporatiu i aconseguir el desenvolupament d’un pla d’acció en línia.
· Aprendre a crear una marca que permeti al comerç diferenciar-se i aconseguir una comunicació més efectiva en tots els àmbits.
· Adquirir capacitats per produir contingut digital, planificar campanyes de publicitat, dominar les tècniques per posicionar el lloc web de manera natural als principals cercadors i aconseguir la conversió de visites en clients. · Aprofundir en les xarxes socials i en la seva aplicació empresarial per aconseguir més trànsit al nostre web, a més d’una gestió de la nostra reputació corporativa.
· Conèixer les eines de mesura i de control d’efectivitat de les accions desenvolupades.

Els formadors:

La formació serà impartida per l’empresa de comunicació The Pericas, de Mataró, especialitzada en branding i màrqueting per a pimes i amb formadors acreditats per la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona.

Mostra els detalls

Data:
16 Octubre
Hora:
13:45 16:30
Categoria:

Organitzador

NEM – Negoci Empresa Mataró

Recinte

Oficines de la Mútua General de Catalunya
La Rambla, 38. Mataró, Barcelona Espanya + Mapa de Google