NEGOCI EMPRESA MATARÓ

NEM – Negoci Empresa Mataró és el projecte que va rebre llum verda per unanimitat el 25 de juny de 2019 a l’assemblea general de la entitat Unió de Botiguers de Mataró (nom anterior durant quaranta anys), a la transformació de l’entitat.

La realitat del comerç està en constant evolució. Les botigues del segle XXI ja no són només físiques, les botigues han de funcionar com una empresa i aquesta realitat ha portat la entitat a mirar més enllà.

Mataró necessitava una entitat més forta, més gran i més transversal que inclogui comerç, restauració i empresa; també que pensi en ciutat, en tota ella una entitat que cohesiona i dinamitza.

Al llarg d’un any i mig, la comissió de futur de la entitat va estar treballant per reflexionar profundament sobre la realitat comercial de Mataró per tal de canviar-la i adaptar-la a les necessitats actuals del món del retail. Motiu pel que es va iniciar el període de transició que culmina, amb la desaparició de les sigles UBM i en la consolidació de NEM.

L’ENTITAT ES TRANSFORMA: CANVIA DE NOM I CANVIA D’IMATGE:

El nou projecte NEM “vol ser una associació de promoció de ciutat, més representativa i amb més força per poder interlocutar millor amb les administracions, i a la vegada sumar potencials associats procedents de més àmbits”.

NEM – Negoci Empresa Mataró és la entitat associativa que, agrupa empreses de: comerç, restauració, serveis, professionals lliberals … i comptant amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, manté com a principals objectius, l’organització d’iniciatives i activitats encaminades a la promoció empresarial del sector i la dinamització comercial d’aquesta ciutat.

NEM – Negoci Empresa Mataró compta amb prop de 300 establiments associats i gestiona els diversos àmbits comercials de la ciutat: el centre, amb una important concentració d’establiments, així com als diversos barris de la ciutat.

ACTUACIONS QUE EXECUTA:

Les relacionades amb la dinamització comercial, la promoció i organització d’activitats firals, la gestió de serveis associatius, formació del sector, convenis amb proveïdors de serveis i la promoció i gestió de plataformes comunicatives d’ampli abast local i comarcal.

Dins de les seves actuacions, destaca vetllar per mantenir una línia d’actuació en consonància amb les exigències dels negocis i empreses de la ciutat i amb el context polític local de cada moment, en coherència amb un model comercial i empresarial de ciutat implicat i compromès amb el batec quotidià de la seva societat.

UNA MICA D’HISTÒRIA

1978

Assemblea constituent de la Unió de Botiguers de Mataró

1985

Adhesió a l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

1995

La UBM es fa càrrec del Saló Boda Mataró-Maresme

1998

Es firma el Pla de Dinamització del Comerç Urbà de Mataró

2003

Primera edició de Firocasió

2014

S’estrena el web per dinamitzar el comerç www.mataroenunclic.cat

2015

Es firma el Pacte pel Comerç de Mataró, entre l’Ajuntament i la UBM

2019

L’assemblea de la Unió de Botiguers dona llum verda, per unanimitat, a la transformació de l’entitat al projecte NEM: Negoci Empresa Mataró.

ORGANIGRAMA

La JUNTA DIRECTIVA

PRESIDENT

Xavier Martin – LIEBEN

VICEPRESIDENT

Jose Antonio Juan – BAR CENTRAL

TRESORER

Carlos Regaña – BLISON

SECRETARI

Xevi Solà – EL CIGRÓ SALAT BACALLANERIA

VOCALS

Anna de Quirós – COBERTIS
Ariadna Fornas – TASTATU
Eva Rodríguez – MILAR
Jaume Caldas – KBEDICH
Leo Hergen – HAPO SUSHI
Marina Pi – PEIXOS PI
Oriol Vives – CAN SERRAT
Pere Patuel – LA MARINETA

VOLS ASSOCIAR-TE A NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

Associats de NEM