El Saló Boda es transforma en el Bridal Market Mataró

V V Aquarella

La Unió de Botiguers de Mataró amb 25 anys d’experiència en el sector aposta per un canvi de concepte per adaptar-se als nous temps.

El 12 i 13 d’octubre el Museu Tèxtil de Can Marfà acollirà la nova fira nupcial, que comptarà també amb food trucks i música en directe.

El Saló Boda, la fira nupcial organitzada per la UBM, es modernitza i es transforma en el Bridal Market Mataró. El nou nom reflecteix com l’esdeveniment s’obre a nous àmbits del món dels casaments i les celebracions, fa una aposta per obrir-se a la ciutat i a la comarca i modernitza una de les fires monogràfiques més consolidades de Catalunya.

Una de les principals novetats és el canvi de dates. A diferència del que havia passat fins ara, el Bridal Market Mataró se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre i no pas al febrer, com s’havia fet fins l’edició passada. Un altre de les transformacions destacades és que l’esdeveniment es farà al Museu Tèxtil de Can Marfà, una ubicació que “dona a la ciutat de Mataró i Maresme més visibilitat al sector bridal”.

El Bridal Market Mataró és “una aposta pel dinamisme, per la proximitat entre expositors i visitants i vol oferir una experiència inoblidable a tots els visitants amb foodtrucks i música en directe”, tal i com detalla el President de la UBM, Jordi Novo.