El comerç de Mataró enamora

Post NEM EnamoratComerç LOGOST

Arrenca la campanya ‘Enamora’t del Comerç – Enamora’t de Mataró’ impulsada per Negoci Empresa Mataró (NEM) per dinamitzar l’activitat comercial als carrers de la ciutat en motiu del Dia dels Enamorats.

El comerç mataroní es prepara per a un cap de setmana d’amor coincidint amb la celebració del Dia dels Enamorats. Negoci Empresa Mataró (NEM) proposa transformar els carrers dels centre de la ciutat amb espais dinàmics, divertits i romàntics, on clients i vianants seran els protagonistes.

Durant tot el dissabte a La Riera es recrearan espais romàntics que podran utilitzar-se a mode de photocall on fer-se divertides fotografies.

Participa al sorteig d’Instagram que s’organitzarà el mateix dia, per optar a 3 fantàstics premis: una nit amb esmorzar i entrada al Wellness Spa per a dues persones a l’Hotel Atenea Port, un dinar per a dues persones al restaurant Sangiovese i un regal de la joieria Saterra.

Amb aquesta acció NEM vol que els mataronins passin un dia especial i convidar a tothom a que s’enamori del comerç i de Mataró.