Cat Esp

XIMENES ÒPTICS

C. Barcelona, 01 08301 MATARÓ
93-796-04-36

Ximenes Òptics som una empresa dedicada al sector de l’ òptica des de fa més de 50 anys.


El seu fundador, Francesc Ximenes i Nadal, es va iniciar en el món comercial de la rellotgeria i la joieria durant els anys quaranta i concretament a l’òptica a partir del 1950 en l’emblemàtic edifici de la baixada de Santa Anna de Mataró, on encara avui llueix un rellotge de grans dimensions que ell mateix va muntar i que durant molts anys ha estat la referència horària de molts mataronins.


Avui en dia aquest edifici és la seu i les oficines de l’actual empresa Ximenes i Fills SA, centre neuràlgic on es porta la gestió administrativa, direcció de botigues, compres, tallers, personal, etc.


La trajectòria de Ximenes ha passat del més pur estil manual i artesà de fa molts anys en el muntatge i reparació de les ulleres, a la incorporació dels últims avanços tecnològics per donar un producte precís i d’alta qualitat als nostres clients.


Actualment la direcció de l’empresa està composta pels fills del fundador: Carme, Marta, Carles i Jordi, els quals són els responsables de donar continuïtat i dinamisme a tota la labor iniciada tants anys enrere.


A Ximenes Òptics oferim els següents tipus de serveis d’alta qualificació: graduació de la vista, adaptació de lents de contacte, audiometries i adaptació de pròtesis auditives, gran varietat d’ulleres de sol i muntures de les més prestigioses marques, assegurança de trencament de vidres graduats, urgències ateses en 1 hora, petites reparacions ateses a l’acte en el mateix establiment, assessorament de la cirurgia refractiva del làser i d’ implant intraocular, lliurament immediat de la majoria de lents de contacte de reposició mensual, quinzenal i diària, recordatori periòdic de les revisions, etc. En definitiva, sempre estem pendents d’oferir el millor servei als nostres clients donant un tracte personalitzat i de confiança.


Perquè tot això sigui possible i amb la millor eficàcia, és molt important tenir en compte que el personal, tant comercials com especialistes, són persones molt experimentades, ben preparades i en contínua formació per poder donar el millor servei i assessorament.