Cat Esp

MÓN VIU

Santa Maria, 09 08301 MATARÓ
93-798-60-37

Som una empresa dedicada a la venta i distribució de productes ecològics.


Aquí trobaràs una àmplia selecció de productes ecològics d’alimentació, cosmètica, productes de neteja, entre molts altres.


Donem molta importància als productes frescos, perquè som productors. Per això seleccionem les millors verdures i hortalisses dels nostres camps, així com les fruites més dolces i saboroses dels nostres fruiters. Els productes làctics i els ous provenen de granges properes. amb els productes envasats seleccionem les millors marques i les que tenen una millor relació qualitat-preu.


T’oferim aquesta finestra virtual, per que puguis conèixer, i veure la nostra amplia gama de productes. Podràs comprar a la nostra botiga virtual o passejar per els nostres punts de venda, on estarem agraïts per la teva visita.


Per això assegurem que els nostres productes son d’una alta qualitat nutritiva i exents de productes químics nocius, per a una millor salut per a tu i per al medi ambient.


Busquem ser el més respectuosos possible amb el medi ambient i estem compromesos amb el respecte als animals i les plantes.