Cat Esp

GESTORIA ADMINISTRATIVA MARESME

Jaume Ibran, 20 08302 MATARÓ
93 173 33 01

AM Gestor som un despatx professional que aplica les noves tecnologies a la gestió diària del nostre treball. L’ús dels últims avenços tecnològics ens permet donar un servei de qualitat a un preu competitiu. Som un conjunt de professionals qualificats que oferim un servei de consultoria i assessoria tant a autònoms com per a petita i mitjana empresa.


Assessorem i solucionem els problemes dels nostres clients en les àrees: comptable, fiscal, laboral, mercantil i d’organització empresarial. Oferim uns serveis d’alta qualitat, reduint i simplificant els processos per realitzar-los. Busquem minimitzar les molèsties als nostres clients i alhora donar un servei de qualitat.


En AM Gestor trobarà persones amb nom i cognoms. El nostre principal objectiu és escoltar les seves necessitats i donar-li les millors solucions. Guanyar-nos la seva confiança amb les gestions i assessorament que fem. Som conscients que el major actiu de la nostra empresa és la satisfacció dels nostres clients. És per això que dediquem esforços i recursos a estar a l’última, tant en coneixements com en tecnologia.

Serveis

Assessoria fiscal i presentació d’impostos


Assessoria laboral i confecció de nòmines


Assessoria comptable i confecció de comptabilitats


*LOPD adaptació de la seva empresa a la llei de protecció de dades


Gestió documental, escaneig certificat de factures


Adaptació de les noves tecnologies a la gestió de l’empresa


*Externalizació dels processos administratius