Conferència de Víctor Küppers pels 40 anys de la Unió de Botiguers de Mataró

Web Ubm KUPPERS 2

La Unió de Botiguers de Mataró organitza el proper 31 de gener una conferència de Víctor Küppers al teatre Monumental. Es tracta del gran acte de commemoració dels 40 anys de vida de l’associació, que porta dècades treballant per la millora del comerç de la ciutat. Sota el lema ‘Impulsant Mataró’, la UBM de la ciutat ha fet diversos actes durant l’últim trimestre de 2018 per celebrar l’efemèride de la seva fundació a finals de 1978.

Víctor Küppers és un consultor i conferenciant motivacional que s’ha fet molt popular a l’hora de promoure nous mètodes per transmetre la motivació de manera efectiva per desenvolupar el potencial de cada persona. En les seves conferències, exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per desenvolupar el potencial de cada persona.

L’acte forma part de la programació de l’entitat per celebrar el seu 40è aniversari i busca explicar la importància de la passió i l’entusiasme per assolir l’èxit empresarial. “Vam escollir a Küppers pel seu entusiasme, la seva capacitat motivacional i el positivisme que relata i que tots necessitem pel dia a dia”, explica Teresa Robert, membre de la junta directiva de la UBM.

Tots els actes dels 40 anys de la UBM, compten amb el patrocini de Drivim i amb la col·laboració de TodoLetras Barcelona. La conferència també compta amb la participació d’Eurecat.

La celebració finalitzarà el pròxim 28 de febrer amb la gran Festa del Comerç Mataroní, una festa-sopar de celebració pensada per tots els que han estat involucrats en la UBM.