Per la castanyada, el joc del “TRUC O TRACTE”!

Post TRoTR 2018 Còpia

Els comerços de la UBM organitzen el joc del “TRUC O TRACTE”, amb molts premis, per celebrar la castanyada d’enguany entre els seus clients. 

Els comerços associats a la Unió de Botiguers de Mataró, degut a l’èxit de l’activitat organitzada els últims anys, s’apunten de nou a la moda de fer “TRUC o TRACTE” amb un joc molt especial on el client té la possibilitat de guanyar o bé obsequis directes o xecs regals de fins a 50€.

El mecanisme de l’activitat és el següent:

Quan un client faci una compra a un comerç associat* el mateix dimecres 31 d’octubre, es podrà dirigir amb el seu tiquet a les carpes situades a la plaça de Cuba i Plaça Gran. L’horari de les carpes serà de les 10:00h a les 13:00h i de les 17:00h a les 20:00h.

Una vegada allà, extraurà un paper d’una caixa que li indicarà si juga a “TRUC” o “TRACTE”.

“TRUC”: tindrà la possibilitat de guanyar un xec regal de 10€, 20€, 30€ i 50€ per gastar el mateix dia a qualsevol botiga associada.

“TRACTE”: podrà guanyar regals directes de les botigues col·laboradores, que s’hauran d’anar a recollir el mateix dia 31.

* La compra ha de ser per un valor de més de 15€. En el cas d’establiments dedicats exclusivament a la venda de pastisseria, fleca o llaminadures la compra mínima serà de 5€.

Post-PATROCINIS-TRoTR-2018