El cafè de les 15.15

Vdc Columna Capgros

La Unió de Botiguers de Mataró va activar des de fa ja uns mesos la que anomena Comissió de Futur, integrada per membres de junta de l’entitat i un professional que aporta valor i organització a les mateixes per mirar d’extreure el màxim rendiment. Objectiu: analitzar amb perspectiva el futur de la pròpia entitat i del comerç de la Ciutat per dotar-lo d’un projecte engrescador i il·lusionant pel sector. Aquesta comissió va activar també el que anomenem el cafè de les 15’15. Es tracta de trobades periòdiques amb associats de carrers comercials de Mataró a l’hora del cafè de després de dinar. Trobades informals i disteses on com a  tertúlia constructiva es pretén per part dels membres de la Unió de Botiguers escoltar i prendre nota de les inquietuds i necessitats que els comerciants aporten. Només així, apropant-nos a la realitat, es pot avançar.

La tasca principal de l’entitat és dotar de serveis i respostes a les necessitats dels seus associats, ser creadors d’activitats que dinamitzin el comerç i ser l’interlocutor vàlid del sector front l’Administració local i d’altres. Però sens dubte, els reptes del segle XXI en el sector fan que avui l’entitat tingui nous objectius de futur i miri molt més enllà del seu dia a dia.

Cal doncs dotar-la d’un volum més gran d’associats que li atorguin més representativitat i vàlua per fer front als reptes que avui el comerç i la ciutat té en promoció econòmica. A les portes de celebrar el 40è aniversari de l’entitat, es treballa de valent per poder assolir aquests objectius. El compromís és ferm i la dedicació indiscutible. Mataró és una ciutat en valor i grans possibilitats que demana la seva oportunitat. Dependrà de l’Administració, dels gremis i associacions que l’aconseguim situar al mapa.

Mateu Ros
Capgròs
Vocal UBM