“Cafè a les 15.15” nou cicle de trobades de comerciants

15.15

“Cafè a les 15.15”, un cicle de trobades per conèixer les inquietuds i demandes dels comerciants a peu de carrer

La Unió de Botiguers de Mataró va iniciar la setmana passada un nou cicle de trobades amb els seus associats, “Cafè a les 15.15”. Un cop al mes, l’entitat vol prendre el pols dels botiguers d’un carrer determinat de Mataró. Per fer-ho va començar per un dels grans eixos comercials de la ciutat, el carrer Barcelona. Més d’una vintena de comerciants van participar en la trobada, a on van poder transmetre les seves inquietuds i demandes.

Josep Amador, cap d’àrea d’Associacionisme i Promocions de l’UBM, destaca que aquestes trobades han de servir per “millorar la interlocució entre els propis botiguers del carrer i reflexionar de forma conjunta sobre el nostre futur”. A la reunió es van plantejar qüestions com ara quines són les millores que es poden aconseguir al carrer, si els comerciants tenen clar quins serveis els pot oferir Unió de Botiguers, o si hi ha vies per optimitzar les iniciatives promocionals conjuntes.

Els comerciants, d’altra banda, també van plantejar qüestions com ara les mancances en il·luminació i neteja al vial, o les tarifes massa cares dels aparcaments de l’entorn. Així mateix, van demanar més activitats de dinamització comercial perquè han detectat que en els darrers anys el flux de vianants del carrer Barcelona ha disminuït. Propostes que UBM també traslladarà a l’administració pública.