PROMOCIÓ DEL COMERÇ

CALENDARI/ HORARIS COMERCIALS

Negoci Empresa Mataró es regeix per una nodrida comissió que, composada per comerciants procedents de diferents sectors d’especialització així com de diversos carrers i zones d’aquest àmbit comercial, determinen el programa anual d’activitats promocionals. Aquesta junta directiva acorda quins son els festius d’obertura comercial autoritzada per la Generalitat, que es recomanarà als comerciants i difondrà al públic.

A TOTS ELS EIXOS COMERCIALS

Al llarg de l’any, s’encadenen un seguit d’efemèrides i celebracions que, festives o no, conformen el “calendari comercial”. Pasqua, vacances estivals, Les Santes, els dies “del pare” i “de la mare” o Nadal-Reis marquen diferents moments de motivació per tal d’incentivar les compres. Per això Negoci Empresa Mataró desenvolupa al llarg del calendari comercial, un programa promocional amb l’objectiu d’incentivar i atraure els clients.

Per Sant Jordi, NEM organitza el tradicional Recull Gegant De Receptes De Cuina. Aquest recull de fitxes s’elabora amb les receptes de cuina aportades pels ciutadans i ciutadanes durant el cap de setmana abans de Sant Jordi en dues carpes ubicades a la Plaça de Cuba i a la Plaça Gran. A més, els clients dels establiments adherits a la campanya, son obsequiats amb un punt de llibre per repartir entre els seus clients.

CAMPANYA DE NADAL I REIS

Per un important nombre de sectors d’activitat comercial i afins, la campanya de Nadal i Reis suposa un elevat percentatge de les vendes anuals. Per això, Negoci Empresa Mataró concentra en aquest període un important nombre d’activitats promocionals i serveis altament valorats pels clients dels establiments associats.

A L’ENTORN DELS
MERCATS DE MATARÓ

Aquestes actuacions promocionals de les que se’n beneficien els clients dels
establiments adherits, es realitzen físicament als entorns dels dos mercats de l’àmbit de Negoci Empresa Mataró. Amb el seu efecte crida, suposen un important factor d’atracció de compradors vers els establiments associats d’aquests mercats.

PARC INFANTIL A L’EIX COMERCIAL

Els establiments adherits a Negoci Empresa Mataró obsequien als seus clients amb vals per que els seus infants i menuts puguin gaudir d’aquest parc infantil. Cada any s’editen milers de vals, així com cartells de la campanya.

PLACA IDENTIFICATIVA

Tots els establiments adherits a NEM exhibeixen la placa personalitzada amb la marca comercial de NEM i un codi QR per accedir a la pàgina de l’establiment. Aquesta placa actua com a un element d’identificació dels establiments que ofereixen als seus clients els beneficis de les actuacions promocionals col·lectives de Negoci Empresa Mataró. La placa és propietat de NEM, que es fa càrrec del seu muntatge i manteniment.

VOLS ASSOCIAR-TE A NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.