PLATAFORMES DE COMUNICACIÓ

Tenim diverses eines pensades per a la comunicació dels comerços associats.

NEM.cat

Nova pàgina corporativa (creada el 2015, com a matarocomerc.cat) com una de les principals accions de la nova línia d’imatge i comunicació de l’entitat. Es tracta d’un espai web en creixement i que a poc a poc va aglutinant tots els serveis pels associats i compradors, facilita la possibilitat de fer-se soci, difon l’agenda d’actes…

Directori associats NEM

Es tracta d’un portal web, que promou Mataró com a ciutat de compres i serveis. Funciona com a directori de comerços del NEM.

Xarxes Socials (Facebook, Twitter i Instagram)

Mai hem donat l’esquena a les Xarxes Socials,
per això disposem de perfils a les seves principals finestres
per tal d’acostar-nos als nostres associats i al públic
objectiu dels comerços de la ciutat.

Va de Compres:

Fruit d’un conveni amb la revista Capgròs, cada 15 dies s’edita l’apartat “Va de Compres”, on en dues pàgines s’hi recullen diferents continguts d’interès i novetats sobre el comerç i els seus comerços, el consum i la ciutat. Amb seccions com “Nous associats”, “El Botiguer opina” i “Activitats UBM”.

Newsletter

Ens comuniquem amb freqüència amb els nostres associats amb diferents butlletins electrònics per temàtiques. Per què no se’t passi res!

VOLS ASSOCIAR-TE A NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.