AVANTANTGES PELS CLIENTS

Pensats i dirigits a cobrir les necessitats de les empreses associades, a l’hora de facilitar serveis de valor afegit als seus clients.

VALS
D’APARCAMENT

Informa’t de com, gràcies a pertànyer a Negoci Empresa Mataró, et serà molt més fàcil i econòmic aconseguir vals d’aparcament per a regalar als teus clients.

Us estimulem a oferir cada cop més facilitats per l’aparcament dels vostres clients, tenint en compte que en els grans centres comercials perifèrics tots els seus clients gaudeixen de l’aparcament gratuït.

fletxa_dreta

PARC
INFANTIL

Els establiments adherits a NEM obsequien als seus clients amb vals per que els seus infants i menuts puguin gaudir d’aquest parc infantil.

Cada any s’editen milers de vals, així com cartells de la campanya. Es tracta d’una promoció concebuda per fidelitzar i premiar els clients.

fletxa_dreta

ACCIONS PROMOCIONALS

Des de Negoci Empresa Mataró promovem diversos materials de promoció per tal que els associats els puguin oferir de forma gratuïta als seus clients.

El barret de Les Santes, el punt de llibre de Sant Jordi, el Recull de Receptes de Cuina, els vals del Parc d’Atracció Infantil, etc.

fletxa_dreta

VOLS ASSOCIAR-TE A NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.