ATENCIÓ: Mesures per a la prevenció i control del sars-covid-2

Covid10

RESOLUCIÓ SLT/737/2020, DE 13 DE MARÇ, PER LA QUAL S’ADOPTEN MESURES COMPLEMENTÀRIES PER A LA PREVENCIÓ I EL CONTROL DE LA INFECCIÓ PEL SARS-COV-2

En l’àmbit dels establiments i de les activitats esportives, d’oci i comercials:

a) El tancament de les estacions d’esquí, d’esquí nòrdic i de les estacions de muntanya.

b) El tancament de teatres, de cinemes, de sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, sales de karaoke, cafès teatre i cafès concert i qualsevol altre establiment recreatiu.

c) El tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d’aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.

e) El tancament d’establiments de joc (salons recreatius, casinos, bingos i qualsevol altres.)

f) El tancament de parcs d’atraccions, parcs temàtics i qualsevol altre centre que realitzi activitats d’oci o de lleure.

g) La suspensió de tota la classe d’activitats d’espectacles públics i activitats, en espais tancats altres que els esmentats en les lletres anteriors i en espais oberts.

h) El tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, a excepció d’aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d’aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.