Segona edició del Village del Comerç a la FESTA AL CEL 20 de setembre 2015

102

La Unió de Botiguers de Mataró posarà el seu granet de sorra una altra vegada a la Festa al Cel que es durà a terme a Mataró el proper diumenge dia 20 de setembre. Des de l’entitat s’ha organitzat la segona edició  Village del Comerç que servirà per amenitzar i atraure el festival aèri que s’espera per la capital del Maresme el darrer cap de setmana de setembre. A la zona d’aparcament de dalt del Port de Mataró es podrà gaudir de diversos stands d’una quarantena de comerços i una trentena de restaurants i botigues d’alimentació que podran oferir als visitants els seus productes.

El Village ha de servir perquè els participants exposin els productes que tenen per aquesta temporada i també  puguin vendre al públic, mentre que els establiments basats en l’alimentació també estaran preparats per oferir degustacions i delicatessen diverses.

El Village es durà a terme el mateix 20 de setembre entre les 10 del matí i les 20h del vespre i és la segona edició que la Unió de Botiguers de Mataró organitza d’aquest esdeveniment.