Museu Obert als aparadors de la ciutat i 21a Fira de Dibuix i Pintura de Mataró

3 Imatges VDC Museu+dibuix+ocasio Copia

Arriba la 5ª edició del Museu Obert, la mostra d’art als aparadors de la ciutat (de l’11 al 22 de maig) i la 21ª edició de la Fira de Dibuix i Pintura de Mataró, s’ajorna al dissabte 28 de maig.

Coincidint amb la 21ª edició de la Fira de Dibuix i Pintura, que es s’havia de dur a terme el dissabte 14 de maig, els artistes de l’Associació Sant Lluc per l’Art cedeixen les seves obres a una vuitantena de comerços de la ciutat perquè les tinguin exposades durant una setmana i mitja, de l’11 al 22 de maig, convertint Mataró en un “Museu Obert”.

La Fira de Dibuix i Pintura prevista pel dissabte 14 de maig, s’ajorna al proper 28 de maig, degut a les previsions de mal temps pel cap de setmana. Disculpem les molèsties i esperem que la pugueu gaudir igualment!

El proper dissabte 28 de maig, entre els 10 i les 21h la Riera de Mataró es convertirà, després de vint anys consecutius, en una gran Fira-Mercat de Dibuix i Pintura on, durant tot el dia, diversos pintors exposaran i vendran les seves obres originals, convertint el centre de la ciutat en una gran galeria d’art.

A més, durant aquesta edició també, més de 80 establiments de la ciutat decoraran els seus aparadors amb pintures i dibuixos fets pels membres de l’Associació Sant Lluc per l’Art, amb l’objectiu de convertir, de l’11 al 22 de maig, la ciutat de Mataró en un Museu Obert i acostar el món de l’art al públic en general.

Descarrega el PDF del mapa del Museu Obert, clicant aquí.

Aprofitant l’avinentesa, els museus de Mataró també faran horari especial allargant els seus horaris i es podran visitar diversos espais de la ciutat.

El Museu Obert és una iniciativa de la UBM, de l’Associació Sant Lluc per l’Art i de la Col·lecció Bassat Art Contemporani de Catalunya.

POST FIRADIBUIX 2016POST_MUSEU-OBERT-210